What you see is what you get….

Ik las net op linkedin een bericht van iemand, naar aanleiding van een rekentoets, dat hij linkedin als Bussiness media wilde gebruiken en dat dit niet op facebook moest gaan lijken.

Ik dacht, ach weer iemand die weet hoe het hoort…

Sorry mensen, ik zie de mens als totaalbeeld. En ik kan dus niets met dit soort uitspraken. Het is voor mij belangrijk, dat de mens met wie ik gelinkt ben, zakelijk of privé de ruimte heeft om zichzelf te zijn.

Iedereen loopt te roepen dat zij een kanteling willen. Als ik dus zo’n uitspraak lees, denk ik: “kantelen; welnee. Het is vanuit hokjes de wereld bekijken. En vooral aan iedereen laten weten dat hij/zij weet hoe het hoort”.

Dus, ach laat ik mijn masker nu eens afdoen:

Ik heb een recidiverende depressie vanwege een zwaar traumatisch leven. Hierdoor heb ik enorme terugvallen in gemoed. Ik ben bezig om het te verwerken. Maar omdat ik 44 jaar boven alles ben gaan staan, zal dit proces niet makkelijk zijn.

Ik heb angststoornissen, wat resulteert in af en toe niet goed functioneren van mijn handen. Ik kan moeilijk in het openbaar spreken, maar dat is nu langzamerhand aan het verminderen. Dit tevens door de medicijnen die ik slik. Ik ben dus geheel afgekeurd. Ik doe vrijwilligerswerk om laaggeletterdheid terug te dringen.

Ik ben een vechter voor de mensheid. Niemand hoort alleen te vechten. Ik zal altijd tegen onrecht ageren. Ik zal altijd naast iemand gaan staan. Ik ben bereid om mensen te helpen maar ze moeten wel eerlijk tegen mij zijn.

Ik weet heel veel van de zorg en hulpverlening. Dit heb ik door eigen onderzoek en vooral door goed te luisteren naar patiënten en zorgprofessionals opgedaan. Tevens heb ik daar functioneel rond gelopen

Ik ben een autodidact. En heb een goed intelligentie vermogen.

Ik moet helaas afscheid nemen van een vriendin (mijn ex) die geveld is door een vreselijk ziekte. Ik kan er niet mee omgaan. Voor mij is het een oneerlijke situatie.

Ik ben een heel ongeduldig persoonlijkheid, die vind dat wat vandaag opgelost kan worden, vandaag opgelost moet worden.

Afspraken zijn er voor mij om na gekomen te worden. Uiteraard kan er iets tussen komen maar dan wordt dit wel doorgegeven.

Ik hou niet van mensen die alleen maar bezig zijn met hun zelf. Die vinden dat zij zoveel nodig hebben. Kan ik niets mee, en zullen niet mijn vrienden worden.

Ik heb humor. Ik vind grappen leuk. En ik ben (als ik een goede dag heb) niet op mijn mondje gevallen…

Ik hou van mensen, ook al doen sommige mij verdriet. Ik leef vanuit mijn hart. Ik ben loyaal aan mijn familie en vrienden. Ik ben gewoon Eugénie Godeau.

Dus… What you see is What you get….

Advertenties